PAKRAC: Samo kod nas, isključili mu struju pa pet mjeseci krao od mlađe susjede

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Kakav majstor! Nakon što su mu isključili struju zbog neplaćanja računa, vlasnik stana dosjetio se kako će riješiti taj problem.
Policija je u utorak uspjela ući u trag kradljivcu struje, 46-godišnjaku iz Pakraca, i to nakon prijave njegove 32-godišnje susjede koja je primijetila da se nešto čudno događa – prenosi Danica.hr

Neplatiši je struja bila isključena početkom ove godine. No, on je od početka veljače pa sve do jučer, dakle 5. srpnja, električnu energiju krao od 32-godišnje susjede! Kako je to učinio? Lijepo: neovlašteno se spojio na njezino električno brojilo.

Kaznena prijava
Tako je punih pet mjeseci nesretna susjeda, ništa ne sluteći, plaćala svoju i susjedovu potrošnju. Policija otkriva kako se sve dogodilo u Ulici Matice Hrvatske u Pakracu. Kradljivca čeka kaznena prijava.

Prema neslužbenim informacijama, ukupna šteta koju je počinio tim kaznenim djelom iznosi oko 1500 kuna. Veći dio je krađa struje, a nešto otpada i na preinake brojila.

“Muškarac kojemu je isključena električna energija zbog nepodmirenih dugovanja neovlašteno se spojio na električno brojilo stana u vlasništvu 32-godišnjakinje i protupravno koristio električnu energiju.
Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestili su u srijedu kratko iz Policijske uprave.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)