Palijativna skrb za Hrvatske branitelje

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Održan prvi sastanak sa partnerima iz Požege Udrugom ratnih veterana 63.“A“ samostalne gardijske bojne zbora narodne garde RH Požega, vezano za projekt odobren od MHB
“ PALIJATIVNA SKRB ZA HRVATSKE BRANITELJE – GDJE SMO“ u sklopu kojega će se održati dvodnevna konferencija u Pakracu u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ 09.-10.12.2022.u kojem su nam partneri i Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH ogranak Pakrac – Lipik te Udruga hrvatskih branitelja oboljelih i liječenih od PTSP-a Pakrac – Lipik.
Sudjelovali i na sastanku kojeg je organizirala naša članica Irena Kalan u Klubu žena – Udruge ratnih veterana 63.“A“ samostalne gardijske bojne zbora narodne garde RH Požega vezano natječaj „Žena braniteljica u ratu i miru“ i „Štrikeraj cafu“. Tom prilikom Klubu žena Palijativni tim LiPa poklonio je sliku „Tolerancija“ slikara Ivice Ice Bilandžića .

Profesorica Sandra Halt-Ćuže, održala je radionicu pisanja kratke priče na temu natječaja Žena-braniteljica u ratu i miru.

Na povratku smo zastali kod spomen obilježja mučenicima logora Bučje sa Zlatom Kranjčić iz Lipika koja je sa sobom u Požegu povela prijateljicu iz logora Ljiljanu Vukojević iz Doljanaca koje su nam putem pričale svoja svjedočanstva Priče svih prisutnih žena su izazvale bujicu emocija i sjećanja na Domovinski rat što ćete moći čitati u našoj zbirci koju pripremamo vezano za ulogu žene u Domovinskom ratu.
Hvala svima divnim ženama, prof. Sandri Halt –Ćuže , Tomici Galović, Miri Bušić, Marijani Šijan i svima drugima koji se uključuju u aktivnosti Palijativnog tima LiPa u povećanju kvalitete života ljudima u potrebi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)