Pavičićeva obasjana LED rasvjetom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

I opet, nakon našeg članka riješen je još jedan problem u gradu Požegi.

Gradonačelnik grada Požege dr.sc. Željko Glavić zaista je brzo uvažio vapaj zabrinutih roditelja i osigurao rasvjetu u Ulici Josipa Pavičića u Požegi.
Štoviše, čitava ulica dobila je novu LED rasvjetu a sporni dio o kom smo pisali, dobio je nova dva rasvjetna stupa i problem mraka i sigurnosti je na opće zadovoljstvo riješen.

Istina, da gradonačelnik Glavić nema sluha za probleme građana koje prenosimo i na koje sami ukazujemo, od toga svega ne bi bilo ništa, no s obzirom na to da se ipak sve rješava, čini se da je ipak u interesu gradonačelnika Glavića da radi nešto za građanke i građane koji su ga u konačnici na ne tako davnim izborima izabrali i ukazali mu povjerenje.

Ne znamo zašto gradonačelnik ignorira stanovnike tri stambene zgrade u Babinom viru koji nemaju siguran prijelaz do svojih stambenih zgrada na što smo već dva puta ukazivali, kao i na betonske slivnike na Trgu 123. brigade u Požegi, odmah pored jednog ugostiteljskog objekta, no nadamo se da je i to vrlo brzo u planu sanirati.

Isto tako, vjerujemo i nadamo se da će službe Grada Požege krenuti i samostalno detektirati probleme i ukazivati ih gradonačelniku Glaviću jer ipak je to njihov posao za koji su plaćeni više nego adekvatno.

Ubrzo nastavljamo s ukazivanjem drugih problema, kako komunalne prirode, tako i puno značajnih spoznaja koje bi građanke i građani morali znati.

U nastavku možete vidjeti kako sada Ulica Josipa Pavičića izgleda nakon intervencije Grada Požege:


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika