Petar Čuljak ponovno na klupi Kutjeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon što je naprasno smijenjen nakon minimalnog poraza u prvom kolu, Petar Čuljak vraća se na klupu Kutjeva. Očito je vodstvo kluba shvatilo koliko je krivi korak napravilo… prenosi Sportalo.hr.

Petar Čuljak je bivši djelatnik i jedan je od pokretača Sportala, nakon duge i uspješne igračke karijere u kojoj je nastupao za prvoligaše Hrvatski dragovoljac i Inter, zatim dugi niz godina bio jedan od nositelja pleterničkog trećeligaša, trenerski posao kovao je u Školi nogometa pleterničke Slavije, zatim je preuzeo klupu prve momčadi Slavena iz Gradca nakon čega je slijedio odlazak u Kutjevo gdje je ostvario zapažene rezultate i doveo klub od borbe za vrh 3. HNL Istok.

Kutjevo je u ovu sezonu poveo Krešo Posedi, no nakon serije loših rezultata vojnik kluba je napustio klupu pa je u posljednjih nekoliko kola momčad s terena vodio Mario Majstorović. Čuljak će na klupi Kutjeva u drugom mandatu debitirati u nedjelju kada Zeleni dočekuju posljednjeplasirani Omladinac, iako će uoči tog dvoboja odraditi samo jedan trening jasno je da se očekuje samo i jedino – pobjeda.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *