Petar Čuljak potpisao novi, dvogodišnji ugovor s NK Kutjevo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

“Trener Petar Čuljak i predsjednik kluba Ile Matijević jutros su u prostorijama kluba potpisali dvogodišnji ugovor s našim klubom. Kada je Petar preuzeo ekipu, nalazili smo se na predzadnjem, 15. mjestu. Međutim, trener Petar Čuljak je svojom stručnošću, vizijom i napadačkim stilom nogometa uspio pokrenuti momčad i donijeti nam kontinuirani napredak.

Iz utakmice u utakmicu, naša ekipa je pokazivala znakove rasta i poboljšanja. Njegova taktika, motivacija i vodstvo inspirirali su igrače da daju sve od sebe na terenu. Kao rezultat toga, postigli smo izvrsno četvrto mjesto u prvenstvu, što je bila senzacija za naš klub. Gledajući tablicu od tog 11. kola, prva smo ekipa prvenstva.

Ali to nije bio jedini uspjeh koji smo postigli pod vodstvom trenera Petra Čuljka. Osvojili smo i značajan županijski kup, što je ušlo u povijest našeg kluba budući da je klub nakon 98 godina postojanja po prvi puta stavio pehar osvajača u naše vitrine.

S ponosom najavljujemo da će trener Petar Čuljak ostati na čelu našeg kluba još minimalno dvije godine. Ova sezona nije bila slučajna. Vjerujemo da će naš klub nastaviti rasti iz godine u godinu, ostvarivati iste ovakve, ako ne i bolje rezultate. S trenerom Čuljkom na čelu, imamo povjerenje u njegovu stručnost i sposobnost da izvuče maksimum iz naših igrača.” – priopćili su iz NK Kutjevo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)