Pijan upravljao osobnim automobilom, a putnici omalovažavali policijske službenike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U nedjelju 8. listopada 2023. oko 2.45 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, 26-godišnjakinja je iz osobnog automobila prilikom prolaska pored zgrade policijske postaje omalovažavala i vrijeđala policijske službenike.

Nadalje, navedeno vozilo su u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića zaustavili policijski službenici i utvrdili da je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,90 promila upravljao 48-godišnji vozač, dok su putnici starosti 26 i 29 godina koji su bili pod utjecajem alkohola prilikom postupanja omalovažavali i vrijeđali policijske službenike.

Također je utvrđeno da je 29-godišnjak policijskim službenicima odbio dati na uvid osobnu iskaznicu te su on i  26-godišnjakinja uhićeni i smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, dok je 48-godišnjak  smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *