Pileći file s pršutom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


– 50 dag mariniranog pilećeg filea
– 10 dag pršuta (narezanog na tanke šnite)
– 5 dag maslaca
– 2 dl vrhnja za kuhanje
– 2 žlice kadulje
– sol, papar
– ulje
– 1 dl mineralne vode
– 2 češnja češnjaka (nasjeckana)

Na ugrijanom ulju 3 do 4 minute s obje strane pecite filete, omotane pršutom, koje ste prethodno marinirali 2 sata u soli, papru, ulju, mineralnoj vodi i češnjaku. Meso izvadite i u istoj tavi rastopite maslac, dodajte vrhnje za kuhanje, kadulju i papar i sve zajedno propirjajte uz miješanje dok se ne sjedine svi sastojci.
U umak ubacite pečene filete i pustite ih 5 minuta da se na laganoj vatri krčkaju. Servirajte uz pire krumpir ili bijelu rižu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika