Plamene će u polufinalu Kupa Ružice Meglaj Rimac igrati protiv Šibenika

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


ZAGREB – U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza danas je održan ždrijeb parova za završnicu Kupa “Ružica Meglaj-Rimac”, koja će se 15. I 16. ožujka održati u Požegi. Na završnom turniru pored domaćina Plamen Požege naći će se još branitelj naslova Ragusa (Dubrovnik), Šibenik te Medveščak (Zagreb) – prenosi Požeški športski savez.

Na izvlačenju su bili nazočni  predstavnici svih klubova, odnosno Vladimir Englman (Plamen Požega), Krešimir Nađ (Ragusa), Iva Borović (Medveščak) i Korana Longin (Šibenik) te glavni tajnik HKS-a Josip Vranković i povjerenik natjecanja Darko Kotaranin.

Voljom ždrijeba odlučeno je kako će prvi na parket Grabrika ŽKK Plamen Požega i ŽKK Šibenik i to u petak, 15. ožujka u 17,00 sati, dok će se drugi polufinalni dvoboj između Medveščaka i Raguse odigrat istog dana od 20.00 sati.

Finalni susret na rasporedu je u subotu, 16. ožujka od 15.00 sati. Svi oni koji nisu u mogućnosti doći na utakmice moći će ih pratiti na Sportskoj televiziji koja će sva tri susreta u svom programu imati u prijenosu uživo. 

Požeške košarkašice priželjkivale su Ragusu ali su na kraju ipak dobile Šibenik koji je možda i najlakši protivnik, ali će sigurno napraviti sve da uđe u finale. Plamene će trebati pomoć svojih navijača i sugurno je da će Sportska dvorana Tomislav Pirc u petak, 15. ožujka od 17,00 sati biti ispunjena do kraja. 

Foto: Marin Sušić / HKS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)