Plamene pobijedile Mladi Krajišnik i osvojile 3. mjesto na Međunarodnom turniru u Banjoj Luci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


BANJA LUKA – Košarkašice Plamen Požegeproteklog vikenda su sudjelovale na 8. Međunarodnom memorijalnom košarkaškom turniru “Aco, Prle i Milenko”u Banjoj Luci, a koji je organizirao KK Orloviu Sportskoj dvorani Obilićevo – prenosi Požeški športski savez.

Nakon što su u subutu, Plamene poražene od Duge (Šabac) rezultatom 81:70 jučer su u susretu za 3. mjesto bile bolje od Mladog Krajišnika (Banja Luka) i pobijedile rezultatom 67:59. Prošle godine požeški klub je osvojio ovaj turnir, a sada je prvo mjesto osvojila domaća ekipa Orlova koja je u finalu svladala Dugu rezultatom 77:60. 

Najbolji strijelac je Jelena Zorić, a najbolja igračica turnira Aleksandra Mužević. Obje igračice su ovog ljeta pojačale ekipu Orlova za novu sezonu. 

Požeške košarkšice će već u srijedu, 20. rujna s početkom u 18,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc protiv ekipe UBI Graziz Austrije odigrati prvu utakmicu nove sezone WABA lige, a radi se o utakmici 3. kola koja se trebala igrati 18. listopada, ali će se dogovorom klubova odigrati u ranijem terminu. 

Narednog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održat će se 27. Međunarodni ženski košarkaški turnir “Zlatna dolina” u organizaciji Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega i pod pokroviteljstvom Grada Požege. U subotu, 23. rujna u prvom polufinalu u 17,30 sati sastat će se KK Orlovi (Banja Luka) i mađarski Pinkk Pecsi 424 (Pečuh).

Nakon toga u drugom polufinalnom susretu od 19,00 sati igrat će ŽKK Plamen Požega iŽKK Jedinstvo (Tuzla). U nedjelju, 24. rujna u 17,00 sati je utakmica za 3. mjesto, a finale 27. Zlatne doline igrat će se od 19,00 sati. U 20,30 sati je dodjela pehara i priznanja. Posebno će se nagraditi najbolji strijelac turnira kao i MVP turnira odnosno najbolja igračica. Ulaz je besplatan tijekom cijelog turnira.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *