Plamene pobijedile Mladi Krajišnik i osvojile 3. mjesto na Međunarodnom turniru u Banjoj Luci

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


BANJA LUKA – Košarkašice Plamen Požegeproteklog vikenda su sudjelovale na 8. Međunarodnom memorijalnom košarkaškom turniru “Aco, Prle i Milenko”u Banjoj Luci, a koji je organizirao KK Orloviu Sportskoj dvorani Obilićevo – prenosi Požeški športski savez.

Nakon što su u subutu, Plamene poražene od Duge (Šabac) rezultatom 81:70 jučer su u susretu za 3. mjesto bile bolje od Mladog Krajišnika (Banja Luka) i pobijedile rezultatom 67:59. Prošle godine požeški klub je osvojio ovaj turnir, a sada je prvo mjesto osvojila domaća ekipa Orlova koja je u finalu svladala Dugu rezultatom 77:60. 

Najbolji strijelac je Jelena Zorić, a najbolja igračica turnira Aleksandra Mužević. Obje igračice su ovog ljeta pojačale ekipu Orlova za novu sezonu. 

Požeške košarkšice će već u srijedu, 20. rujna s početkom u 18,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc protiv ekipe UBI Graziz Austrije odigrati prvu utakmicu nove sezone WABA lige, a radi se o utakmici 3. kola koja se trebala igrati 18. listopada, ali će se dogovorom klubova odigrati u ranijem terminu. 

Narednog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc održat će se 27. Međunarodni ženski košarkaški turnir “Zlatna dolina” u organizaciji Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega i pod pokroviteljstvom Grada Požege. U subotu, 23. rujna u prvom polufinalu u 17,30 sati sastat će se KK Orlovi (Banja Luka) i mađarski Pinkk Pecsi 424 (Pečuh).

Nakon toga u drugom polufinalnom susretu od 19,00 sati igrat će ŽKK Plamen Požega iŽKK Jedinstvo (Tuzla). U nedjelju, 24. rujna u 17,00 sati je utakmica za 3. mjesto, a finale 27. Zlatne doline igrat će se od 19,00 sati. U 20,30 sati je dodjela pehara i priznanja. Posebno će se nagraditi najbolji strijelac turnira kao i MVP turnira odnosno najbolja igračica. Ulaz je besplatan tijekom cijelog turnira.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)