Plenković dobio sina, otkriveno i ime

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


ANDREJ PLENKOVIĆ dobio je sina.
Njegova supruga Ana Maslać rodila je u Petrovoj bolnici u Zagrebu, piše Jutarnji list. Dječak se zove Ivan – prenosi index.hr.

Da čekaju prinovu saznalo se početkom veljače.
“S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik Vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković po treći put postati roditelji.

Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće.Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece”, objavljeno je tad iz Plenkovićevog ureda.

Prvi premijer koji je za vrijeme mandata dobio dijete
Inače, Andrej Plenković je prvi hrvatski premijer koji je na toj poziciji dobio dijete. Naime, kada je 2017. godine rođena njegova Mila, Plenković je obnašao dužnost predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Prije negoli je dobio Milu, premijer je sa suprugom Anom dobio i sina. Mario je rođen 2014. godine, a ime je dobio po svom djedu.

Andrej Plenković i Ana Maslać Plenković u braku su gotovo osam godina. Plenkovićeva supruga rijetko se pojavljuje u javnosti sa suprugom, a jedna od rijetkih prilika kada se obitelj Plenković mogla vidjeti na okupu u javnosti bio je njihov posjeti papi Franji 2017. godine. Javnost je tada vidjela malenog Marija i Milu, koja je tada imala tek osam mjeseci.

Iako se ne zna kad su se Ana i Plenković točno upoznali, zna se da su se vjenčali u listopadu 2014. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin. Mediji su tada pisali da je Ana rodila sina na svoj 35. rođendan, a dječak je dobio ime po ocu Andreja Plenkovića.

Premijer od početka političke karijere svoj obiteljski život uspješno skriva, a o samozatajnoj Ani poznato je tek da je pravnica rođena u Dubrovniku te da je supruga upoznala u saboru, gdje je radila kao šefica Službe za pravne poslove i ljudske potencijale

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *