Plesni studio Marine Mihelčić na natjecanju u talijanskom Riminiju osvojio 68 medalja

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

POŽEGA / RIMINI – Plesni studio Marine Mihelčić vratio se s velikog natjecanja u Riminiju u Italiji gdje su otputovali proteklog tjedna s dva autobusa punih plesača i roditelja plesnih studija iz Nove Gradiške i Požege. Čak 88 koreografija pokazale su se uspješne kao i uvijek, tako da su se vratili sa 34 zlatne medalje, 24 srebrne i 10 brončanih u raznim kategorijama i dobnim skupinama – prenosi Požeški športski savez.

Treneri i koreografi Nataša Ledić, Adrijana Jurić, Hana Ledić i Marina Mihelčić bili su više nego zadovoljni.

Pored toga osvojili su i posebne nagrade: Za BEST TALENT – Iris Lalić osvojila je besplatnu kotizaciju i smještaj na sljedećem natjecanju u Pragu, Lora Ledić osvojila je kotizaciju i smještaj u Pragu te Leon Strinavić osvojio je kotizaciju u Pragu.

– Bio je ovo kao i obično nezaboravan plesni vikend, gdje smo upoznali nove grupe i nove plesače Europe. Kako bi djeci ovaj put bio nezaboravan , usprkos velikim poplavama i zatvorenim cestama, posjetili smo Veronu, San Marino i Veneciju, upoznajući ih s Italijom. Sada je pred nama mogućnost odlaska u Prag u studenom i naravno što se posebno veselimo odlazak na natjecanje u u Pariz sljedeće godine u svibnju – istaknula je Marina Mihelčić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)