PLETERNICA Završnica radova u ulici Eugena Podubskog: “Povećavamo razinu sigurnosti prometa i kvalitetu života naših sugrađana”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Puštanjem u pogon javne rasvjete u ulici Eugena Podubskog završen je projekt ulaganja u kvalitetniji pristup Poslovnoj zoni Pleternica. Podsjetimo, u prvoj fazi projekta rekonstruirana je ulazna ulica u Poslovnu zonu, ulica Ante Starčevića. Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 300 tisuća eura od čega je 70% sufinancirano sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU – prenosi Grad Pleternica.

Probnom puštanju u rad prisustvovala je i gradonačelnica, Marija Šarić sa predstavnicima mjesnog odbora te najavila i nove radove na javnoj rasvjeti.

– Rekonstrukcijom javne rasvjete u ulici Eugena Podubskog omogućili smo veću prometnu sigurnost, ali i ljepši ulaz u naš grad, kao i u poslovnu zonu. Pred nama je i skora realizacija energetske obnove javne rasvjete kako u ostatku grada, tako i u naseljima. Osim što ćemo omogućiti bolju kvalitetu naših sugrađana, osigurat ćemo i značajne uštede koje ćemo preusmjeriti na investicije u našim naseljima.- naglasila je Šarić

Ovaj Projekt je proveden uz financijski doprinos Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)