Po prvi put je Aikido klub Aikikai Požega bio domaćin Međunarodnog Aikido susreta

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Po prvi put je Aikido klub Aikikai Požega bio domaćin Međunarodnog Aikido susreta kojeg je organizirao Hrvatski Aikido Savez.

Požeški klub je inače punopravni član HAS-a i od ove godine je bogatiji za nositelja 2. stupnja majstorskog zvanja kojeg nosi majstor Predrag Prevolšek (2 DAN).

– “Članovi aikido klubova zajedno sa majstorima voditeljima iz Splita, Kaštela, Zagreba, Đakova, Osijeka pohodili su Požegu . Ujedno je ovakav susret aikido majstora nužan za obnavljanje godišnjih licenci i uvjet za napredovanja kroz polaganja preko Tehničke komisije saveza. Tu učimo buduće majstore metodici i samoj sistematizaciji aikida, s ciljem kvalitetnog prenošenja znanja na buduće generacije aikida u klubovima. Ovakvi susreti majstora su ujedno prilika da obogatimo znanje i razmjenimo iskustva. Ove godine su održane i pripreme majstora za nastup na svjetskim borilačkim igrama koje se ove godine održavajau u Riyadu, Saudijskoj Arabiji , jer smo mi punopravni članovi IAF-a , svjetske aikido federacije”- izjavio je dopredsjednik HAS-a Robert Malić.

Međunarodni Aikido susret su vodili članovi tehničke komisije HAS-a, Robert Malić (5.DAN ), Jakša Alfirević (4.DAN) i Predrag Jukić (5 DAN), a održan je u subotu 13.svibnja u prostorijama Judo kluba Judokan na Sportsko  rekreacijskom centru u Požegi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *