Pobjeda Daria Joguna u zadnjem kolu lige

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U subotu 15. lipnja 2024. u Sesvetama je boksano 10. kolo boksačke lige.
Naš mlađi senior Dario Jogun ,je u kategoriji do 57 kg ,bio bolji od Adela Adrijanovića iz zagrebačkog kluba Kralj Tomislav.
Dario je od prve runde dobro kontrolirao prostor ringa i spretnim kretanjem neutralizirao nalete snažnijeg protivnika. Također je koristio svaku prigodu da zada udarac. Slično se postavio i u drugoj rundi. Frustrirani Adel je pojačao pritisak toliko da je u jednom naletu završio na konopcima i skoro ispao iz ringa. Dario je u drugoj rundi zadao dosta čistih udaraca desnom rukom.
Znali smo da vodimo ali nismo ništa prepuštali slučaju i tokom treće runde držali smo se iste taktike. Sudačka odluka bila je jednoglasna za našeg predstavnika.
Ovom prigodom zahvaljujemo članu našeg kluba Marku Matičeviću koji je pomogao Dariu u pripremama za ovaj meč.
Naš drugi natjecatelj Gabrijel Mišić, u kategoriji do 60 kg, nažalost nije uspio pobijediti Niku Miljanića iz Zadra. Čitav meč bio je dosta rezerviran i nedovoljno aktivan. Pobijeda je na bodove pripala zadraninu.
Naš senior Jan Letić bio je povrijeđen u svom zadnjem meču. Nadao se da će moći nastupiti. Tokom zagrijavanja osijetio je bolove u leđima i odlučili smo ne reskirati.
Predali smo meč, bez borbe, Ivanu Pivcu iz Rovinja.
Sada nas čeka ljetna stanka i zasluženi odmor. Sa laganim treninzima nastavljamo do 12. srpnja. Okupljanje za narednu sezonu i početak priprema je 19. kolovoza.
Ž.Krpan

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)