Počela ljetna Škola kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – Na Gradskoj kuglani danas je počela Škola kuglanja za učenice i učenike osnovnih i srednjih škola. Organizatori su Požeški športski savez i Kuglački klub Nove nade, a škola je potpuno besplatna.

Riječ je već o šestoj generaciji polaznika ove Škole kuglanja, od kojih su neki postali čak i državni prvaci i reprezentativci. 

Upisi su bili u subotu, 01. srpnja, a mogući su i tijekom cijelog trajanja škole koja završava u petak, 28. srpnja podjelom diploma.

Prvog dana u Školi kuglanja je već bilo tridesetak polaznika, a obuka će se provoditi puna 4 tjedna i to ponedjeljkom, srijedom i petkom  u dvije smjene (od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati). Polaznici od opreme trebaju imati majicu, hlačice i tenisice.

Sve informacije o ljetnoj Školi kuglanja mogu se dobiti kod trenera Željka Lončara (099 7070 746) i Roberta Bakića (099 428 1120) koji su kao i prošle godine voditelji ovog projekta, a ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ gdje su i aktivni igrači u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – Sjever – prenosi Požeški športski savez.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)