Počeo je izbor najljepšeg i najboljeg vrtića, glasujte za četiri vrtića iz naše županije!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Počeo je još jedan izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, u organizaciji portala Gradonačelnik.hr. Pobjednik će biti onaj koji na Facebook stranici dobije najviše oznaka “like” (sviđa mi se). Za titulu najljepšeg i najboljeg vrtića natječu se i četiri dječja vrtića s područja Požeško-slavonske županije, a to su Dječji vrtić Grozdić (Kutjevo), Dječji vrtić Tratinčica (Pleternica), Dječji vrtić Velika (Velika) i Dječji vrtić Kockica (Lipik).
Ono što trebate napraviti je kliknuti OVDJE i izabrati vrtić koji vam se najviše dopada te stisnuti oznaku sviđa mi se (like). Kada to napravite, tada ste dali svoj glas određenom vrtiću. Ako želite možete stisnuti oznaku sviđa mi se za sve vrtiće iz naše županije kako bismo svima pomogli da što bolje prođu u ovom natjecanju.

Članak s portala Gradonačelnik.hr prenosimo u cijelosti:

Za titulu najljepšeg vrtića bori se 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina, dok će žiri najbolje vrtiće birati među 27 kandidata. Sve vrtiće možete pogledati i za svoje favorite glasati na našoj FB stranici do 24. svibnja u podne, kad zaključujemo izbor

Kreće još jedan, treći po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, a ovaj put za titulu se natječu 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina! I ovaj put izbor provodimo na dvije platforme – Najljepši vrtić biramo preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri – prenosi portal gradonacelnik.hr.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima. Naš projekt prepoznali su i u najvišim stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje te su se uključili kao pokrovitelji. U suradnji s njima izradili smo kriterije temeljem kojih će njihovi predstavnici – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i Luja Zamečnik, viša savjetnica za predškolski odgoj u Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnik gradonačelnik.hr-a, ocijeniti i izabrati pobjednike među vrtićima koji će se natjecati za titulu najboljeg u Hrvatskoj.

Najbolje vrtiće u kategoriji gradova i općina naš žiri će proglasiti među 27 kandidata, dok se za titulu najljepšega natječu 52 vrtića. Izbor najljepšeg vrtića provodi se na našoj Facebook stranici na kojoj smo, ispod ove objave, objavili fotogalerije svih prijavljenih vrtića, ovaj put redoslijedom kojim su nam pristizale prijave. Novost ovogodišnjeg izbora jest i to da ćemo pobjednike izbora za najljepši vrtić proglasiti u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi.

Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega ćemo prebrojati i prekontrolirati lajkove te potom i objaviti pobjednike. 

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da ćemo, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže – na našoj FB stranici.

Kao što smo već naveli, u ovogodišnji izbor prijavila su se 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina iz svih krajeva Hrvatske, a uz pobjednike i neke od  najboljih iz našeg prošlog izbora (DV Maslačak iz Belišća koji ponovo brani titulu najljepšega, DV Drinovci iz Drniša, DV Lojtrica iz Velike Gorice, DV Potjeh iz Slavonskog Broda, DV Pinokio iz Donjeg Miholjca, DV Vukovar I iz Vukovara,  DV Bili Cvitak iz Sinja, DV Đakovo iz Đakova, DV Kutina iz Kutine…), tu je i mnoštvo i mnoštvo vrtića koji se po prvi put prijavljuju ili su u međuvremenu obnovljeni.

Redoslijedom kojim su nam pristizale prijave i kojim su objavljeni na FB-u, evo tko sve sudjeluje u izboru:

OPĆINE:

DV Snježna Pahulja, Fužine; DV Ogledalce, Ernestinovo; DV Pušlek, Marija Bistrica;  DV Suncokret, Sveti Đurđ; DV Bambi, Andrijaševci; DV Tratinčica, Brinje; DV Rapčić, Žminj; DV Suhopolje, Suhopolje; DV Bambi, Nijemci; DV Velika, Velika; DV Kaduljica, Okrug; DV Mačići, Mače; DV Zvončić, Punitovci; DV Regoč, Babina Greda; DV Ivančica Oriovac, Oriovac; DV Maslačak, Primorski Dolac; DV Veliko Trojstvo, Veliko Trojstvo; DV Medulin, Medulin; DV Ivančica, Lobor; DV Zlatni dani, Zlatar Bistrica

MALI GRADOVI:

DV Zvončić, Ozalj; DV Pupoljak, Otok; DV Hlojkica, Delnice; DV Girice, Cres; DV Obrovac, Obrovac; DV Maslačak, Đurđevac; DV Pinokio, Donji Miholjac; DV Pčelica, Čazma; DV Kockica, Lipik; DV Grozdić, Kutjevo; DV Naša radost, Pregrada; DV Drniš, Drniš; DV Lepoglava, Lepoglava; DV Maza, Valpovo

SREDNJI GRADOVI:

DV Ivanić Grad, Ivanić Grad; DV Tratinčica, Pleternica; DV Zvončić, Našice; DV Maslačak, Belišće; DV Radost Novska; DV Đakovo, Đakovo; DV Bili cvitak, Sinj; DV Kutina, Kutina; DV Metković, Metković; DV Petrinjčica, Petrinja

VELIKI GRADOVI: 

DV Ljubica, Šibenik; DV Cvrčak, Čakovec; DV En ten tini, Sesvete, Zagreb; DV Lojtrica, Velika Gorica; DV Vukovar I, Vukovar; DV Potjeh/Gita, Slavonski Brod; DV Potjeh/Potjeh, Slavonski Brod, DV Četiri rijeke, Karlovac

Svim našim sudionicima želimo puno lajkova, dijeljenja i što jaču promociju, a svim našim FB korisnicima uživanje u prekrasnim fotografijama vrtića koje najbolje oslikavaju sav trud, kreativnost i ulaganja koja su u njih uložena. Sretno svima! (Marija Pulić Drljača)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)