Početak priprema u NK “Graničar” Zagrađe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Ove ljetne subote počele su pripreme u NK “Graničar” iz Zagrađa kao uvertira za prvenstvo. Na početku priprema svim okupljenim nogometašima predstavljeni su planovi i programa u narednom periodu koji se ponajprije odnose na infrastrukturu uređenje interijera prostora kluba te navodnjavanje terena. To prigodom upućena je zahvala gradu Pleternici na podršci koja je kontinuirana.
Klub je zadržao igrački kadar te u narednom periodu je u planu da se dovedu adekvatna pojačanja koja će dodatno osvježiti postojeću ekipu a sve u cilju kako bi se postigao što bolji rezultat u 1. ŽNL Požeško-slavonske županije. Uprava od igrača očekuje kvalitetno odrađivanje zacrtanih priprema te ozbiljnost, rad i odgovornost na terenu a sve ostalo je obaveza i zadaća kluba da logistički poprati igrače. Osim sportskih rezultata klub želi biti društveno uključiv i aktivan te doprinijeti svojim brojim aktivnosti i akcijama uključivanje što većeg broja mladih te pomoći zajednici u koji radi i djeluje. Ispred uprave sve navedeno su iznijeli Boris Midlih i Karlo Srdarević te potpredsjednik kluba Bruno Horvat.
U ove pripreme igrače je poveo novi mladi i perspektivni trener Marko Krmpotić. Prvo igračko pojačanje je Josip Markota koji se odazvao početku priprema.
Nakon službenog dijela programa i odrađenog treninga druženje je nastavljeno u prostorijama kluba uz piće i večeru do kasnih večernjih sati.
Tekst i foto: Bruno Horvat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *