Početnici NK Slavonije osvojili međunarodni turnir bez primljenog pogotka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“POČETNICI BEZ PRIMLJENOG POGOTKA OSVOJILI MEĐUNARODNI TURNIR U ORGANIZACIJI MARSONIJE
Danas je održan jaki međunarodni Valentino kup u Sl. Brodu. Sudjelovalo je preko pedeset odličnih ekipa u konkurenciji tri kategorije. Bilo je tu prvoligaških ekipa sa područja Zagreba kao i uvijek čvrstih ekipa iz susjedne BiH. Prijavili smo ekipu limača i početnika. Limači su odigrali odlično skupinu, ali nisu uspjeli proći u završnicu. Početnici su imali tešku skupinu u kojoj su pobjedili zagrebački Hrvatski Dragovoljac, Dilj iz Vinkovaca i tuzlanski Bambi. Bez primljenog pogotka ulazimo u četvrtfinale gdje nas čeka Lokomotiva iz Zagreba. Za tri pogotka smo bili bolji. U polufinalu smo imali ogled s domaćinom Marsonijom koji smo dobili rezultatom 1:0. Istim rezultatom pobjedili smo i Batrinu u finalu i tako bez primljenog pogotka osvojili naslov ovoga odličnog turnira. Zahvala roditeljima na gromoglasnoj podršci.

Limači:
Fran Garbin, Laura Baretić, Leon Šutalo, Marko Vranić, Jakov Đaković, Izak Hel, Josip Trpčić, Emanuel Černušak, Lovro Lucić i David Čakalić.
Početnici:
Marin Garbin, Emanuel Đaković, Nikola Černušak, Mihael Majstorović, Lucas Nenadić, Josip Kesić, Miro Soldo, Stjepan Đurić i Jan Špiranec.

Ekipe ja vodio trener Mario Raguž.” – priopćili su na stranicama NK Slavonija Požega.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *