Početnici NK Slavonije pobjedom protiv zagrebačkog Dinama osvojili Međunarodni turnir

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Međunarodni nogometni turnir za mlađe uzraste u Kutjevu i Vetovu najavljen je kao jedan od najkvalitetnijih turnira na ovim prostorima. Turnir je trajao dva dana, od 29. do 30. travnja. Turnir je otvoren s početkom u 13 sati u na stadionu ŠRC Kutjevo i u 14 sati na stadionu ”Grot” u Vetovu. Mladi igrači natjecali su se na odličnim nogometnim terenima i odlično pripremljenim travnjacima što im omogućava da u potpunosti pokažu svoje znanje.

Na turniru Champions Trophy Winners svoje znanje i vještine najbolje su pokazali početnici NK Slavonije koji su pobjedom protiv zagrebačkog Dinama izborili odlazak na završni turnir u Austriju, točnije u Beču gdje će imati priliku imati poput nogometnih ekipa kao što su Chelsea, Bayern, Juventusa, Liverpoola, PSV-a i drugih.

Početnicima NK Slavonije na turniru u Austriji želimo puno sreće i uspjeha, a priopćenje objavljeno na stranicama NK Slavonije povodom velikog uspjeha svojih početnika prenosimo u cijelosti.

“Dvodnevni jaki međunarodni kvalifikacijski turnir igrao se ovoga vikenda u Kutjevu i Vetovu. Naša škola je sudjelovala s tri ekipe. U Vetovu smo igrali u 2011. godištu, a u Kutjevu s 2012. i 2014. godištem. Na turniru je sudjelovalo oko 80 ekipa. Najbolji rezultat ostvarili su naši početnici 2012. godišta koji su u finalu pobjedili zagrebački Dinamo na penale. U regularnom dijelu utakmice nije bilo pogodaka. Naši dječaci su primili samo jedan pogodak u osam odigranih utakmica. Četvrto mjesto su osvojili limači 2014. godišta, a igrači 2011. godišta su zaustavljeni u drugom krugu. Turnir su osvojili: Emanuel Đaković, Marin Garbin, Nikola Černušak, Lucas Nenadić, Mihael Majstorović, Mihael Balog, Stjepan Đurić, Miro Soldo, Šimun Odobašić i Mate Brekalo.
Ekipe su vodili treneri Štefo Odobašić Goran Jurković i Mario Raguž.
Naši početnici će na završnom turniru u Beču imati priliku igrati protiv svjetskih ekipa poput Bayerna,Juventusa ,Chelsea i ostalih.
Bravo plavi.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *