Poduzetnik Marko Jakeljić donirat će jednu mirovinu za pomoć u liječenju malenog Roka!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Foto: Požeška kronika

Foto: Požeška kronika

Početkom devedesetih godina Vetovčanin Marko Jakeljić i supruga Ljerka registrirali su obrt za proizvodnju i prodaju cvijeća. Danas njihov obrt za proizvodnju i prodaju cvijeća „Lotus“ vodi njihova kćerka Ivana. Obiteljski obrt danas proizvodi preko 100 tisuća raznovrsnih sadnica ukrasnog bilja. Osim na tržnicama Požege i Pleternice njihovo cvijeće i ukrasno bilje može se naći i u trgovačkim centrima diljem Hrvatske.
Gospodin Jakeljić danas je službeno u mirovini, no i dalje svakodnevno radi u obiteljskom poslu. Osim toga na lokalnim izborima 2021. godine izabran je za potpredsjednika Skupštine Požeško-slavonske županije.
Nakon što smo jučer objavili članak pod nazivom “Požežani pomognite: Roko ima nepune četiri godine i tumor na mozgu!” gospodin Marko Jakeljić nije puno dvoumio. Svoju jednu mirovinu donirat će za pomoć u liječenju malenom Roku. Inače je osoba koja izbjegava medijski prostor, na ovaj način želi potaknuti i druge poduzetnike i one koji su u mogućnosti da pomognu u prikupljanju pomoći za liječenje malenog Roka.
Nadamo se da će ova priča pokrenuti lavinu dobrote i pomoći, a gospodinu Marku možemo samo reći svaka čast na hvalevrijednoj i nesebičnoj gesti!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)