Poginuli vatrogasac nedavno je dobio kćer, a otac mu je u ratu poginuo na dubrovačkom području

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Otac mu je izgubio život u ratu na dubrovačkom području.
Vijest o tome kako je 42-godišnji Goran Komlenac iz Orašca izgubio život u požaru kod Ljupča, s nevjericom je dočekana u javnosti – prenosi Dalmatinski portal.

Njegovi kolege iz JVP-a Dubrovački vatrogasci duboko su potreseni, kao i svi oni koji su ga poznavali. U neformalnim razgovorima, svatko od njegovih poznanika za njega ima samo riječi hvale, piše Dubrovački dnevnik.

Njegovi kolege, prijatelji i poznanici tvrde kako se radi o simpatičnoj i vrlo ugodnoj osobi koja je jednostavno ‘zračila pozitivom’. Navode kako je Komlenac bio sportaš te da je pobjeđivao u najtežim vatrogasnim vježbama i natjecanjima. Tvrde kako je radio i vatrogasne edukacije s djecom, kako je bio susretljiv i kako je rado pomagao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Komlenac se kao dječak s obitelji doselio u Oračac, kao dijete majke iz Orašca i oca iz Slavonije. Njegov otac bio je policajac koji je u ratu izgubio svoj život na dubrovačkom području. Dubrovački vatrogasac ima suprugu i djecu. Jednu je kćer dobio prije nekoliko mjeseci.

Izvidi će pokazati kako je došlo do pogibije vatrogasca. Prema neslužbenim informacijama, Kolmenac se navodno odvojio od grupe vatrogasaca te su ga oni tražili cijelo poslijepodne i nisu ga uspijevali dobiti na mobitel. Ishod je, nažalost, tragičan.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *