Pogledajte kako je Banožić izgurao ministricu Vučković iz prvog reda, Božinović reagirao

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon prigodnih govora oko 22 sata je službeno otvoren Pelješki most. Nevera Mate Rimca je prošla rutom Pelješkog mosta. Započela je velika fešta i velikim ovacijama je dočekano otvorenje mosta kojeg su Hrvati stoljećima čekali.

Svi prisutni su pljeskali, a bilo je i suza. Blagoslov i molitvu na Pelješkom mostu je predvodio dubrovački biskup mons. Roko Glasnović. Svi vodeći uzvanici pridružili su se blagoslovu, a mi smo zabilježili neobičan trenutak u tim trenutcima.

Naime, u prvom redu su bili najviši uzvanici, među kojima i ministrica poljoprivrede Marija Vučković. Dok se biskup Glasnović pripremao za molitvu, ministrica Vučković je potisnuta u drugi red. Prvo je stigao premijer Plenković, nakon njega ministri Oleg Butković i Davor Božinović te je za nju postalo pretijesno u prvom redu.

To očito nije zasmetalo ministru obrane Mariju Banožiću, koji se smijao odigranom scenariju. No, na scenu su onda stupili ministri Davor Božinović i Gordan Grlić Radman i vratili su ministricu Vučković opet u prvi plan…
Navedenu scenu pogledajte od 16. minute u videozapisu:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika