Pogledajte kako je požeška građevinska tvrtka jednoj slabo pokretnoj gospođi “završila” ulaz u dvorište

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas nam se obratio jedan ogorčeni čitatelj (podaci poznati redakciji) i ukazao nam na problem u Ulici fra Kaje Adžića u Požegi. Naime, čitatelj živi u inozemstvu, a nakon posljednjeg dolaska u Požegu i u navedenu ulicu gdje mu živi majka, imao je što i vidjeti.
“Pogledajte ovo, ulaz u dvorište je ostao nedovršen, pa jel bih ja trebao sam to sad završiti” – pita se čitatelj i nastavlja: “Radove je izvodila firma Promet i uz to što su dugo radili, nisu ni napravili kako treba, ja autom ne mogu ući u dvorište jer su i ivičnjaci previsoki.”
“Moja majka je slomila nogu i teže hoda, na štakama je i kako da ona izađe iz takvog dvorišta, trebalo bi pitati i izvođače i investitore i nadzor koji je očito potvrdio da je sve dobro, a nije” – ustvrđuje sugovornik.
“Pazite, da stvar bude gora, u tom dvorištu su dvije kuće, a gospodin koji živi u tom dvorištu je invalid. Zamislite kako njih dvoje mogu negdje otići, mogu samo pasti i slomiti se, sramota” – završava.

U javnost dostupnim podacima, može se vidjeti da je u sklopu Aglomeracije Požega, između ostaloga Ulice Ante Starčevića i Fra Kaje Adžića radove na rekonstrukciji kanalizacijske mreže izvodio izvođač – Promet građenje d.o.o. Požega.
Pitamo se kako je moguće u nekom normalnom sustavu da jedan Nadzor koji je radio na Aglomeraciji Požega može odobriti ovakve stvari.
Nadamo se da će već sutra investitor reagirati i zatražiti izvođača popravljanje “završenog” ulaza u dvorište.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *