Pogledajte koliko je samo na dnevnice potrošio bivši župan Alojz Tomašević

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kako neslužbeno doznajemo, od 1. ožujka 2022. godine, Požeško-slavonska županija, prinuđena je “rezati” plaće svim svojim zaposlenicima, uključujući i plaću županice Antonije Jozić i njezinog zamjenika Ferdinanda Trohe, ali kako je to za sada neslužbena informacija, nećemo pretjerano o njoj.

Na kraju drugog mandata umirovljenog generala i sada bivšeg župana Alojza Tomaševića, najblaže rečeno buktjelo je zapošljavanje, laički rečeno zapošljavalo se kao na “traci” (čitaj uhljebljivalo).

Osim velikog broja novih zaposlenika pred odlazak s mjesta župana, Alojz Tomašević je zbrinjavao brojne sinove i kćeri.
Šuškalo se da se za zapošljavanja županu zahvaljivalo raznim načinima, ali pričaju ljudi svašta.

Isti župan osim što je poznat po obiteljskom nasilju zbog kojeg je u konačnici i osuđen i zbog čega je izgubio mogućnost “utrke” za treći mandat i zbog kojeg je izbačen iz HDZ-a, volio se rasipati novcem poreznih obveznika jer nije njegovo, a i “moglo mu se”.

Sada donosimo dokument u kojem je vidljivo da je u svom zadnjem, drugom mandatu odnosno u protekle 4 godine bivši Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević samo na dnevnice POTROŠIO vjerovali ili ne 50.232,61 kuna vašeg novca.

Ako je toliko novca obijesno potrošeno na dnevnice i putovanja, probajte zamisliti koliko je novca potrošeno na druge razne stvari.

Putovalo se sve u “šesnaest” a je li većinom bilo službeno ili neslužbeno, nekom drugom zgodom.

S obzirom da se Požeško-slavonska županija po svim relevantnim pokazateljima nalazi na začelju razvijenosti u Republici Hrvatskoj, opravdanost ovih silnih putovanja u najmanju ruku je upitna.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika