Pohvala za biskupa Škvorčevića: Ponovno pokazao veliko srce i pomogao Udruzi Mali princ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Udruga Mali princ je udruga roditelja, djece i osoba s teškoćama šireg autističnog spektra. Osnovani su koncem 2020. godine i broje pedesetak članova.  Udruga je osnovana prvenstveno kao podrška pri uključivanju u društveni život zajednice, kako djeci s teškoćama u razvoju, tako i njihovim roditeljima. Tijekom svog kratkog postojanja od svega dvije godine, postali su sastavni dio društva putem raznih akcija i manifestacija.
Predsjednica Udruge Mali princ je Danijela Franjetić-Medilović.

“Važna informacija‼️
Analitičari primijenjenog ponašanja često stavljaju naglasak na praktične primjene psiholoških istraživanja i rade s pacijentima kako bi analizirali i promijenili potencijalno izazovna ponašanja. Veoma smo sretni što će naša Udruga od sljedeće godine biti bogatija za još jednog stručnog suradnika koji će svoje bogato radno iskustvo, odnosno teorijsko i praktično znanje iz provođenja bihevioralne terapije (BCBA), koristiti u radu s našim najmlađim članovima, ali i s njihovim roditeljima.
Veliko hvala Požeška biskupija koja nam redovito pruža pomoć i daje podršku našim korisnicima misleći na potrebe najosjetljivije skupine u društvu” – priopćili su na stranicama Udruge Mali princ.

Doznali smo da je Požeška biskupija na čelu s biskupom msgr. Antunom Škvorčevićem ponovno pokazala veliko srce za požešku udrugu roditelja, djece i osoba s teškoćama šireg autističnog spektra te donirala iznos od 22.000,00 kuna.
Podsjetimo, Požeška biskupija je krajem 2021. godine donirala iznos od 100.000,00 kuna.

Dio od tih 100.000 kn utrošen je za opremanje senzorne sobe, a dio za terapije za djecu. Ova zadnja uplata od 22.000 kn nam pokriva otprilike 30-ak individualnih terapija za djecu i to Udruga Mali princ koristiti iza Nove godine.
Iz Udruge doznajemo da nikad nisu tražili pomoć od Bikupije ili biskupa, već da im se prošle godine on javio i ponudio pomoć za djecu!
S toga na kraju možemo reći samo bravo za preuzvišenog biskupa Antuna Škvorčevića!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *