Polaznici Škole kuglanja odradili pola obuke

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


POŽEGA – Na Gradskoj kuglani u protekla dva tjedna polaznici Škole kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade su odradili 6 treninga odnosno pola obuke koja traje do 28. srpnja kada će biti i dodjela diploma – prenosi Požeški športski savez.

U Školu se upisalo pedesetak polaznika, a upisi su mogući i tijekom cijelog trajanja obuke koja se provodi ponedjeljkom, srijedom i petkom. Treninzi se održavaju u dvije smjene (od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati) i usklađeni su sa Školom plivanja Požeškog športskog saveza koja se održava na Gradskim bazenima. 

Kao i prošle godine voditelji ovog projekta su treneri kuglanja Željko Lončar i Robert Bakić koji ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ gdje su i aktivni igrači u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – Sjever.

Škola kuglanja je kao i svake godine potpuno besplatna za polaznike, organizirana je po šesti put, a svi polaznici su dobili iskaznice “Sportskog ljeta na bazenu 2023” s kojima imaju besplatan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele ljetne sezone kupanja koja traje do 04. rujna odnosno do početka nove školske godine. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *