Polaznici Škole kuglanja odradili pola obuke

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


POŽEGA – Na Gradskoj kuglani u protekla dva tjedna polaznici Škole kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade su odradili 6 treninga odnosno pola obuke koja traje do 28. srpnja kada će biti i dodjela diploma – prenosi Požeški športski savez.

U Školu se upisalo pedesetak polaznika, a upisi su mogući i tijekom cijelog trajanja obuke koja se provodi ponedjeljkom, srijedom i petkom. Treninzi se održavaju u dvije smjene (od 9,00 do 10,30 i od 10,30 do 12,00 sati) i usklađeni su sa Školom plivanja Požeškog športskog saveza koja se održava na Gradskim bazenima. 

Kao i prošle godine voditelji ovog projekta su treneri kuglanja Željko Lončar i Robert Bakić koji ujedno obavljaju i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ gdje su i aktivni igrači u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi – Sjever.

Škola kuglanja je kao i svake godine potpuno besplatna za polaznike, organizirana je po šesti put, a svi polaznici su dobili iskaznice “Sportskog ljeta na bazenu 2023” s kojima imaju besplatan ulaz na Gradske bazene tijekom cijele ljetne sezone kupanja koja traje do 04. rujna odnosno do početka nove školske godine. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)