Policijski službenici PU požeško-slavonske ostvarili sjajne rezultate u sportskim aktivnostima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U ženskoj konkurenciji policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila prvo, dok je Zdravko Matičević bio na šestom mjestu u kategoriji MUP muškarci.
U subotu 21. svibnja 2022. u Virovitici je održana trail utrka “Litice oko Virovitice” u kojoj su sudjelovali policijski službenici PU požeško-slavonske, policijska službenica PP Pleternica Dragana Peula Marinović te policijski službenik PP Pakrac Zdravko Matičević. Start i cilj utrke bio je ispred društvenog doma u Svetom Đurađu, a staza je vodila pitomim obroncima Bilogore do Virovitičkih ribnjaka i nazad. Trčalo se u tri kategorije – na 7, 15 i 25 km, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila prvo, dok je Zdravko Matičević bio na šestom mjestu u kategoriji MUP muškarci.
Čestitamo našim policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima i vjerujemo da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate! – priopćili su iz PU požeško-slavonske.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *