Policijski službenici su u prometu zatekli 18-godišnjeg višestrukog počinitelja prometnih prekršaja

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U petak 4. ožujka 2022. oko 12 sati u mjestu Novoselci, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili teretni automobil marke „Mercedes“ kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 18-godišnjak, a koji kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi potvrdio svoj identitet te je doveden u prostorije policijske postaje.

Nadalje je utvrđeno da je u tovarnom prostoru vozila prevozio otpad te da je kao fizička osoba obavljao djelatnost prijevoza otpada bez da je prethodno upisan u evidenciju prijevoznika otpada.

Budući da je 18-godišnjak višestruki počinitelj prometnih prekršaja privremeno mu je oduzeto vozilo kojim je upravljao te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega također slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o gospodarenju otpadom i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici uručen prekršajni nalog.

Prenosi PU požeško-slavonska.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika