Poljoprivredno-prehrambena škola potpisala Ugovor prema Programu prekogranične suradnje između RH i BiH

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Na Plitvičkim jezerima je u petak, 10.lipnja 2022. održano svečano potpisivanje i uručivanje Ugovora prema Programu poticanja prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Program pridonosi potpori Hrvatima u Bosni i Hercegovini i osnaživanju pograničnog područja Republike Hrvatske, njihovom gospodarskom razvoju, osigurava pretpostavke za jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala te potiče aktivaciju svih dionika na zajedničkom radu za dobrobit hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i njihov gospodarski oporavak.

Poljoprivredno-prehrambena škola je u suradnji sa Ministarstvom znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, uz tehničku podršku Regionalnoga koordinatora razvoja Požeško-slavonske županije uspješno pripremila i prijavila projektni prijedlog „Ulaganje u strukovno obrazovanje Požeško-slavonske i Hercegbosanske županije“ u vrijednosti od 312.500,00 kn. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije financira navedeni projekt u vrijednosti od 250.000,00 kn, od čega je 120.000,00 kn osigurano Poljoprivredno-prehrambenoj školi, a 130.000,00 kn Partnerima iz BiH.

Izvor tekst i foto: PSŽ / razvoj.gov.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *