Pomoćnici u nastavi Požeško-slavonske županije pisali županici Jozić zbog neisplate regresa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Pomoćnici u nastavi obavljaju jako težak i odgovoran posao, a čini se da su lokalnim političarima “zadnja rupa na svirali”, budući da su nedavno ukazivali na to da su im plaće ispod propisanog Zakonskog minimuma, a sad ukazuju na isplatu regresa, odnosno neisplatu istog.
Zbog navedenog problema, poslali su dopis županici Požeško-slavonske županije Antoniji Jozić, a hoće li Županica reagirati i riješiti problem, ostaje tek za vidjeti.
Dopis prenosimo u cijelosti:

“Poštovana županice Jozić,

javljamo Vam se u ime svih pomoćnica i pomoćnika u nastavi Požeško-slavonske županije u vezi isplate regresa. Nakon razgovora sa pojedinim školama i ministarstvom, svi nas navode da se javimo upravo Vama. 

U natječajnoj dokumentaciji Europskih strukturnih fondova (ESF) pomoću kojih se financiraju pomoćnici u nastavi piše da ostvarujemo sva prava iz temeljnog kolektivnog ugovora, odnosno pravo na dar za djecu, božićnicu i regres.

U prilogu Vam šaljem snimku zaslona e maila kojeg smo primili iz Ministarstva zadnji put kada smo vas morali podsjetiti na vaše obaveze. 

Lijep pozdrav

Pomoćnici u nastavi Požeško-slavonske županije

Tijana Knezović, Marija Jagodić, Snježana Nekić, Ružica Škovrlj, Ivana Miličević, Silvija Arambašić, Viktorija Sliško, Lidija Ostojić, Ana Augustinović, Dragana Jagodić, Jelena Čokrlić, Marta Prpić, Ivana Mikliš, Danijela Žilić, Ivana Ećimović, Katarina Tuličić, Marija Marović Jovanovac, Danijela Vuljanković, Hana Rosman, Lorena Demartini, Tena Skalnik, Kornelija Arambašić, Danijela Čačić, Nikolina Perković, Renata Lončarević, Ines Gotal, Ivana Putrić, Antonela Zilli, Sonja Vukelić, Klara Rukelj, Daniela Osman, Valentina Latinski”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *