Posegana je objavila spot za pjesmu Svoj na svome

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Glazbeni sastav Posegana postoji već 10 godina, i dolazi iz Požege. Nakon najvećeg hita Doživotno tvoj, snimili su pjesme Da uz tebe dišem, Ljubav to smo mi, Sve što želim to si ti i druge, a sve u njima svojstvenoj tematici – ljubavi. Sve pjesme su u pop-tamburaškom stilu i vrlo uspješno prihvaćene od strane publike.  

No, članovi Posegane se ipak nisu u potpunosti odvojili od zvuka čiste tambure. Tako su na prošlogodišnjem festivalu „Šokačke pisme“ u Županji izveli pjesmu Svoj na svome, koja će svojom domoljubnom tematikom doprijeti do srca mnogih obitelji čiji članovi su otišli „trbuhom za kruhom“.

Pjesma je nastala kao rezultat suradnje s dugogodišnjim prijateljem sastava, Nikolom Kristićem koji, uz Barbaru Tanasković potpisuje tekst pjesme. Za glazbu se pobrinuo Bruno Krajcar,a aranžman su napravili članovi Posegane. Glazbeni producent pjesme je Damjan Pirović, a pjesma je snimana u D&B studiju. Mastering je odradio Ante Akrap. Redatelj i snimatelj emotivnog spota snimljenog u Županji je Matej Čehovski (Studio 55), a dva glumca koja su utjelovila oca i sina su Zdravko Šinjori i Mislav Pritaković.

Ponosni su što je obilježje Posegane tema ljubavi, a ovom pjesmom su dotaknuli u drugu vrstu ljubavi, ljubav prema svome domu, svojoj domovini. Ova pjesma nek probudi emocije onih koji su morali otići, ali i onih koji odlučuju ostati i biti sretni – svoji na svome.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)