Postavljeni novi aluminijski golovi na stadionu u Mihaljevcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

MIHALJEVCI – Na igralištu Nogometnog kluba Croatia u Mihaljevcima danas su postavljeni novi aluminijski golovi nakon što su uklonjeni stari željezni. Golove koji su donacija Hrvatskog nogometnog saveza montirali su članovi tamošnjeg kluba i djelatnici Požeškog športskog saveza – prenosi Požeški športski savez.

Nogometaši Croatie već će sutra isprobati nove golove na posljednjem treningu pred susjedski derbi u Trenkovu kod domaće Sloge, a koji se igra u nedjelju, 02. travnja s početkom u 16,30 sati. Prva službena utakmica na kojoj će u funkciji biti novi aluminijski golovi odigrat će se u subotu, 08. travnja kada će s početkom u 16,45 igrači lidera 1. Županijske nogometne lige Požeško – slavonske na svom Grabovcu ugostiti Kuzmicu. 

Vrijedni i ambiciozni članovi uprave Croatie na čelu s predsjednikom Draženom Franjićem konstantno ulažu u svoj sportski objekt. Prije više od 10 godina postavljena je rasvjeta oko igrališta kako bi se moglo trenirati u večernjim satima, a u kolovozu 2021. postavljeno je 91 sjedalica na natkrivenu zapadnu tribinu te 12 sjedalica u svaku kućicu za rezervne igrače i po 2 u delegatsku kućicu. 

Prije toga je tijekom ljeta 2021 kroz projekt Požeškog športskog saveza i Hrvatskog olimpijskog odbora postavljen i sustav navodnjavanja na mihaljevačkom igralištu.

Svlačionice i klupske prostorije potpuno su obnovljene uz pomoć Grada Požege nakon nevremena koje je 11. 08. 2018. zahvatilo Mihaljevce, a kada je najviše stradao upravo sportski objekt Nogometnog kluba “Croatia” gdje je olujni vjetar otkinuo i digao krov s objekta i tribina, a od padalina je bio uništen i kompletan inventar u objektu. 

Nakon svih ovih radova, legendarni “Grabovac” se slobodno u budućnosti može nazivati Stadionom, a ne više samo igralištem.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *