Kad će pročelnica Menđel početi raditi svoj posao?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Prije nekoliko dana, pisali smo o nepokošenim šetnicama u gradu Požegi. Kako su nakon našeg članka “munjevito” stigli traktori i počeli kositi ono zbog čega je bila javna prozivka, sada moramo ponovno prozvati iste za nerad!

Naime, potok Vučjak u Orljavskoj ulici se gotovo pa jedva vidi od trave koja se, a to možete vidjeti i sami po fotografijama, ne kosi redovno!

Prema svemu sudeći Grad Požega i odgovorna pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Andreja Menđel nema problem s time što grad Požega izgleda poput džungle. Pitamo se prima li pročelnica Menđel plaću za rad ili nerad s obzirom da je većina, da ne kažemo gotovo sve o čemu pišemo u njezinoj ingerenciji. Ovo direktno možda i nije direktna odgovornost pročelnice, ali ako njoj ovo ne smeta, trebala bi se zapitati je li se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Ovo je u 1. zoni grada Požege, bojimo se i pomisliti kako izgledaju rubni dijelovi grada kada je ovakvo stanje u širem centru. Ako je pak ovo u nadležnosti Hrvatskih voda, što je napravila po pitanju da se ti radovi ubrzaju, ako ne žele, kome je od nadležnih prijavila?

Je li mjesto pročelnice za nju ipak bio prevelik zalogaj?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika