Potpisan ugovor za Starčevićevu: “Maksimalno radimo na svim obavezama koje imamo”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Kao i uvijek sve segmente naših obaveza nastojimo maksimalno izvršavati, naša obaveza nisu samo manifestacije nego širok spektar svih aktivnosti koje su važne za naše sugrađane, a jedna od njih je svakako i cestogradnja – ističe Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice
Potpisom ugovora dovršen je i zadnji korak nužan za početak radova na rekonstrukciji ulice Ante Starčevića u Pleternici. Radove vrijedne 1,6 milijun kuna izvodit će tvrtka PZC Slavonski Brod – prenosi Grad Pleternica.

Nastavak je ovo radova na cestogradnji na području Pleternice, a uskoro započinju i drugi dok se i dovršetak određenih započetih radova uskoro očekuj, navodi pleternička gradonačelnica Marija Šarić.

– Kao i uvijek sve segmente naših obaveza nastojimo maksimalno izvršavati, naša obaveza nisu samo manifestacije nego širok spektar svih aktivnosti koje su važne za naše sugrađane, a jedna od njih je svakako i cestogradnja – ističe Šarić.

Nužna je ovo rekonstrukcija, navodi, jer je sadašnja asfaltna podloga što zbog vremena koje je prošlo i prometa što zbog radova koji su rađeni na tom području.

– Svjesni smo kako izgradnjom novih proizvodnih pogona u zoni imamo tendenciju povećanja prometa koja će se tek pokazati dovršetkom određenih privatnih investicija i stoga je ovo ulaganje i više nego potrebno – zaključuje Šarić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika