Potpisivanje ugovora s udrugama Grada Kutjeva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je u Gradskoj vijećnici organizirano potpisivanje ugovora s udrugama Grada Kutjeva. Ove je godine 26 udruga s kutjevačkog područja imalo priliku ishoditi sredstva koja je Grad ponudio na natječaju. Na potpisivanje su došli predstavnici udruga.

Pristigao je velik broj zahtjeva, a iznosi su raspodijeljeni kako bi svi mogli barem djelomično pokriti svoje projekte. Grad Kutjevo ove je godine za udruge osigurao 932 tisuće kuna.

Gradonačelnik Josip Budimir obratio se udrugama i napomenuo da mu je žao što su ove godine financijska izdvajanja za udruge manja u odnosu na prošle. Također, napomenuo je kako će sljedeće godine ta sredstva biti značajnija te je zamolio predstavnike udruga za strpljenje i razumijevanje. Podržao je infrastrukturne projekte koji imaju dodanu vrijednost za Grad. “Zahvaljujem vam svima što izdvajate svoje slobodno vrijeme za rad i napredak ovih udruga koje imamo. Od velikog ste značaja za Grad i uvijek ćemo nastojati osigurati potrebno kako biste opstali i napredovali.”
Prenosi Grad Kutjevo na službenim stranicama.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *