Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Požegi odana počast herojima Domovinskog rata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U spomen na velebnu pobjedu u Domovinskom ratu i požrtvovnost svih hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje Lijepe naše, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade u Požegi – prenosi Požeško-slavonska županija.

Dužnu počast herojima Domovinskog rata odali su predstavnici Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Grada Požege, predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izaslanstvo Požeško-slavonske županije na čelu sa zamjenikom županice Ferdinandom Trohom, izaslanstvo Grada Požege na čelu s gradonačelnikom Željkom Glavićem, čelnici gradova i općina Požeško-slavonske županije, predstavnici Vojarne “123. brigade HV” Požega, Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice, Socijaldemokratske partije i Domovinskog pokreta.

Obilježavanje 28. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Oluja“ nastavljeno je svečanim euharistijskim slavljem u Katedrali sv. Terezije Avilske za poginule i nestale branitelje koje je predvodio prepošt Stolnog kaptola sv. Petra Ivica Žuljević.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)