Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Požegi odana počast herojima Domovinskog rata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U spomen na velebnu pobjedu u Domovinskom ratu i požrtvovnost svih hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje Lijepe naše, povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja položeni su vijenci i zapaljene svijeće na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima na Trgu 123. brigade u Požegi – prenosi Požeško-slavonska županija.

Dužnu počast herojima Domovinskog rata odali su predstavnici Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Grada Požege, predstavnici Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izaslanstvo Požeško-slavonske županije na čelu sa zamjenikom županice Ferdinandom Trohom, izaslanstvo Grada Požege na čelu s gradonačelnikom Željkom Glavićem, čelnici gradova i općina Požeško-slavonske županije, predstavnici Vojarne “123. brigade HV” Požega, Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice, Socijaldemokratske partije i Domovinskog pokreta.

Obilježavanje 28. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Oluja“ nastavljeno je svečanim euharistijskim slavljem u Katedrali sv. Terezije Avilske za poginule i nestale branitelje koje je predvodio prepošt Stolnog kaptola sv. Petra Ivica Žuljević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *