Povratak u poduzetničke vode: Zdravko Pevec ponovo otvara trgovinu pod svojim imenom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Novi trgovački lanac poslovat će pod imenom Pevec oprema d.o.o., a spomenutu tvrtku su osnovali Zdravkovi i Višnjini sinovi Davorin i Danijel.

Kupce u Vrbovcu uskoro će dočekati otvaranja posve nove trgovine Pevec iza koje stoji Zdravko Pevec. Trgovinu će krasiti prepoznatljiv logo pijetla i zelene boje, međutim u ovom trenutku nije poznato kako će na to reagirati poznati trgovački lanac Pevex. Pretpostavlja se da su upravo oni i dalje vlasnici imena, loga i drugih vizualnih obilježja, piše Danica.hr.
Novi trgovački lanac poslovat će pod imenom Pevec oprema d.o.o., a tvrtku tog imena su osnovali Zdravkovi i Višnjini sinovi Davorin i Danijel. Davorin Pevec će biti direktor tvrtke, a njegov otac prokurist.

U Pevecu će biti sličan asortiman kakav i nudi bivši trgovački lanac bračnog para Pevec koji se danas nakon preuzimanja zove Pevex upravo kako ne bi asocirao na obitelj koja ga je osnovala. Podsjećamo, trgovački lanac koji je do tada bio poznat pod imenom Pevec objavio je u veljači 2020. godine da mijenja ime u Pevex. Kako su tada naveli u priopćenju, rezultat je to višegodišnje poslovne transformacije tvrtke kojom se okreću budućnosti, dok u korijenu novog imena žele zadržati i sve dosadašnje uspjehe koji su rezultat predanog i odgovornog rada cjelokupnog kolektiva – prenosi večernji list.Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *