Vožnje u pijanom stanju i požar osobnog automobila

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U nedjelju 27. veljače 2022. oko 4.30 sati u mjestu Jakšić, uslijed kvara na elektroinstalacijama došlo je do požara na osobnom automobilu marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka koji je bio parkiran u dvorištu. Prilikom požara automobil je u potpunosti izgorio.

U subotu 26. veljače 2022. oko 23.45 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Škoda“, koprivničkih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,55 promila upravljao 34-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te mu je izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 27. veljače 2022. oko 0.05 sati u Požegi u Ulici svetog Roka, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,80 promila upravljao 56-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 56-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te mu je izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prenosi PU požeško-slavonska

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika