Požega domaćin KUP-a Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Boćarski klub osoba s invaliditetom „Nada“ Grada Požege i Požeško-slavonske županije bio je ovogodišnji domaćin KUP-a Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. Natjecanje održano u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc okupilo je tridesetak natjecatelja iz 11 klubova pristiglih iz svih krajeva Republike Hrvatske – prenosi Požeško-slavonska županija.

– KUP Hrvatske održavamo svake godine u nekom drugom gradu. Ove godine smo u Požegi i želim zahvaliti domaćinu na uvijek izvrsnoj organizaciji. Svima želim puno uspjeha i neka nas dobro raspoloženje prati tijekom cijelog dana natjecanja – rekao je predsjednik Hrvatskog boccia saveza, Damir Juren.

Podršku sudionicima, koji su se natjecali u četiri kategorije, dali su zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, zamjenik gradonačelnika Grada Požege Borislav Miličević, tajnik Požeškog sportskog saveza Željko Mitrović te Ibro Huseljić, predsjednik Udruge gluhih i nagluhih osoba Grada Požege i županije Požeško-slavonske.

– Zaista je lijepo vidjeti vas sve koji ste aktivni u ovom sportu u ovolikom broju. Svima vama želim puno sportskog uspjeha, ugodnog druženja i da ponesete samo lijepe uspomene iz naše Požege i Požeško-slavonske županije – rekao je zamjenik požeško-slavonske županije Ferdinand Troha prilikom otvorenja natjecanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)