Požega kakvu Požežani vole i žele

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požeški.hr često opravdano kritički piše o održavanju travnatih površina koje su u ingerenciji Grada Požege. Posebno kritično područje koje je često spominjano u našim člancima su travnate površine oko nasipa i šetnice uz rijeku Orljavu.
Na naše novinarske upite, a potom i prozivke objavom članaka na predmetnu tematiku “odgovorni” bi nekako pronašli krivca u tvrtkama koje su za održavanje travnatih površina odabrane temeljem najpovoljnije ponude na natječaju.

No, stanovnici Požege svoje poreze i prirez uplaćuju Gradu Požegi, a ne nekom od angažiranih izvođaču radova te s pravom negoduju i prozivaju odgovorene iz Grada. Štoviše, njihova ljutnja je i veća kad se zna da su sredstva prireza prvenstveno namijenjena za poboljšanje komunalne infrastrukture i održavanje grada čistim i urednim.
Dakle, građani negoduju, mediji pišu, a gradske službe se ljute zbog prozivki.
Da se Požeški.hr svojim člancima o komunalnoj problematici Grada ne osvrće samo kritički demantirat ćemo to ovim afirmativnim člankom.
S pravom moramo napisati afirmativnim člankom, a sve to potkrjepljujemo činjenicama.
Naš voljeni Grad Požegu obišli smo ono narodski rečeno “uz duž i poprijeko”, a prizori urednosti travnatih površina našega Grada su zaista impozantni. Gotovo da se i ne sjećamo ovakve prelijepe slike našega Gada. Prizori su ovo koji ne mogu ostati nezapaženi od građana, ali i svih posjetitelja koji su se po bilo kojem osnovu zatekli u Požegi.
Pohvale svima koji su uložili trud kako bi Požega izgledala baš onako kako ona to i zaslužuje.
Može li Požega koju Požežani neizmjerno vole uvijek ovako lijepo izgledati?
Požežani to definitivno zaslužuju. U nastavku možete uživati u prelijepim prizorima:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *