Požeški fakultet dekana i “zamjenika dekana” plaća više od 8000 eura mjesečno!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Portal Požeški.hr se od prvog dana svoga rada, opredijelio za obrađivanje dva područja, i to za brigu i pomoć Požežankama i Požežanima u rješavanjima raznih problema koje nisu sami u mogućnosti riješiti, a u većini slučajeva, radi se o komunalnim problemima i ignoriranju nadležnih. Druga stvar je istraživačko novinarstvo.

Kroz istraživačko novinarstvo, javnost je doznala štošta, ali još štošta će i doznati. Neke teme uspijemo odraditi lokalno, a za neke nas pak preduhitre dobro informirani nacionalni portali i nacionalne televizije!
Kroz razna istraživanja “pročešljali” smo brojne dokumente ali i imovinske kartice dužnosnika koji su ih dužni prikazati, i kad smo pomislili da su lokalni i regionalni čelnici najplaćeniji, prevarili smo se.
Kako stara narodna izreka kaže: “Iz Mire, tri vraga vire”, tako i iz Fakulteta turizma i ruralnog razvoja vire dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević koji je ujedno i zamjenik gradonačelnika Grada Požege volonterski, ali ne bez naknade, i predavač na nekoliko fakulteta, kao i njegov, neki bi rekli samoprozvani “zamjenik dekana” i prodekan za razvoj Fakulteta turizma i ruralnog razvoja i direktor vinarije Fakulteta turizma i ruralnog razvoja i još štošta, doc.dr.sc. Berislav Andrlić.

Kada bi zli jezici pomislili i rekli da je po plaći u našoj Požeško-slavonskoj županiji najplaćenija županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić kojoj u imovinskoj kartici stoji bruto plaća u iznosu od 3728,90 eura, grdo bi se prevarili, jer postoje i malo plaćeniji igrači. Tako dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević mjesečno uprihodi u bruto iznosu “jadnih, bijednih i nikakvih” 4237,38 eura, dok njegov neslužbeni zamjenik i prodekan za razvoja doc.dr.sc. Berislav Andrlić uprihodi “skromnih” 3928,77 eura bruto.

Dakle, Fakultet turizma i ruralnog razvoja za plaće navedenog dvojca mjesečno izdvaja 8166,15 eura bruto.

Je li ovo jedina pikanterija ključnih kadrova navedenog fakulteta ili postoje i zanimljivije teme, vrijeme će pokazati. Nadamo se da i ovog puta jedan od navedenih neće raditi lažne Facebook i Instagram profile i prijetiti zbog medijske (ne)pažnje.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)