Požeški fakultet dekana i “zamjenika dekana” plaća više od 8000 eura mjesečno!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Portal Požeški.hr se od prvog dana svoga rada, opredijelio za obrađivanje dva područja, i to za brigu i pomoć Požežankama i Požežanima u rješavanjima raznih problema koje nisu sami u mogućnosti riješiti, a u većini slučajeva, radi se o komunalnim problemima i ignoriranju nadležnih. Druga stvar je istraživačko novinarstvo.

Kroz istraživačko novinarstvo, javnost je doznala štošta, ali još štošta će i doznati. Neke teme uspijemo odraditi lokalno, a za neke nas pak preduhitre dobro informirani nacionalni portali i nacionalne televizije!
Kroz razna istraživanja “pročešljali” smo brojne dokumente ali i imovinske kartice dužnosnika koji su ih dužni prikazati, i kad smo pomislili da su lokalni i regionalni čelnici najplaćeniji, prevarili smo se.
Kako stara narodna izreka kaže: “Iz Mire, tri vraga vire”, tako i iz Fakulteta turizma i ruralnog razvoja vire dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević koji je ujedno i zamjenik gradonačelnika Grada Požege volonterski, ali ne bez naknade, i predavač na nekoliko fakulteta, kao i njegov, neki bi rekli samoprozvani “zamjenik dekana” i prodekan za razvoj Fakulteta turizma i ruralnog razvoja i direktor vinarije Fakulteta turizma i ruralnog razvoja i još štošta, doc.dr.sc. Berislav Andrlić.

Kada bi zli jezici pomislili i rekli da je po plaći u našoj Požeško-slavonskoj županiji najplaćenija županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić kojoj u imovinskoj kartici stoji bruto plaća u iznosu od 3728,90 eura, grdo bi se prevarili, jer postoje i malo plaćeniji igrači. Tako dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević mjesečno uprihodi u bruto iznosu “jadnih, bijednih i nikakvih” 4237,38 eura, dok njegov neslužbeni zamjenik i prodekan za razvoja doc.dr.sc. Berislav Andrlić uprihodi “skromnih” 3928,77 eura bruto.

Dakle, Fakultet turizma i ruralnog razvoja za plaće navedenog dvojca mjesečno izdvaja 8166,15 eura bruto.

Je li ovo jedina pikanterija ključnih kadrova navedenog fakulteta ili postoje i zanimljivije teme, vrijeme će pokazati. Nadamo se da i ovog puta jedan od navedenih neće raditi lažne Facebook i Instagram profile i prijetiti zbog medijske (ne)pažnje.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *