Požeški.hr postavio novi vlastiti rekord čitanosti u roku od 24 sata!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Portal Požeški.hr, pokretanjem novog portala Incerummedia, “izgubio” je titulu najmlađeg lokalnog portala u Požeško-slavonskoj županiji. Portal je započeo s radom prije dvije i pol godine, a danas je pozicioniran kao jedan od vodećih lokalnih portala prema podacima Google Analyticsa.

Prema podacima Google Analyticsa, portal Požeški.hr postavio je novi vlastiti rekord u periodu prethodnog dana, odnosno u posljednjih 24 sata. Tako je dosadašnji rekord od 71,421 pregleda “srušen” i postavljen novi od 83,549 pregleda u roku od samo 24 sata. Uz 83,549 pregleda, unutar 24 sata ostvarena je i brojka od 35,179 ukupnih korisnika te 36,581 sesija.

Brojkom od 83,549 pregleda u samo 24 sata, ne bi se posramili niti regionalni portali, a kamoli jedan s tek dvije i pol godine “staža” na Požeško-slavonskoj sceni.
Ta brojka je dokaz da radimo dobar posao te da naše sugrađanke i sugrađane, ali i žitelje čitave Požeško-slavonske županije pravovremeno obavještavamo o svim događajima i aktivnostima.
Ova brojka bez naših dragih čitateljica i čitatelja ne bi bila moguća, s toga Vam portal Požeški.hr može zahvaliti i obećati da će još kvalitetnije nastaviti sa svojim radom, pa kome pravo, kome krivo, narodski rečeno.
Dame i gospodo, veliko hvala!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)