Požeški.hr – “Totalno drukčiji od drugih”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Mlađi čitatelji ne toliko, no starije generacije su odrastale uz grupu “Vještice” i jedan od njihovih najpoznatijih hitova “Totalno drukčiji od drugih”.

Ne bismo rekli da nam je to himna, no možemo se svakako pronaći u tome sloganu jer smo totalno drukčiji od drugih.
U nešto više od 2 ipol mjeseca postojanja, dosegli smo više od 9000 pratitelja na Facebooku i više od 340 000 pregleda na portalu mjesečno, što govori da smo privukli pažnju ljudi i da im “dajemo” nešto što žele, da ne kopiramo druge, da ne pišemo jedne te iste stvari i ono najbitnije, da nismo pod ničijom “palicom”.

U ova dva ipol mjeseca riješeno je jako puno problema, ne samo u gradu Požegi već i u Požeško slavonskoj županiji te kako su u Požegi rješavane razne prometne problematike, ilegalna smetlišta i druge stvari, tako smo i inicirali i napadali kako bi stanovnici Biškupaca nakon gotovo 5 mjeseci dočekali radove i sanaciju mosta koji je stradao u nevremenu 6.6.2021.

Portal Požeški.hr podržao je humanitarnu akciju u organizaciji Laganini FM Požega pod nazivom “Božićni vilenjaci“.

Sad kad smo pridobili Vašu pažnju dragi čitatelji, upoznat ćemo Vas da je to humanitarna akcija kojoj je cilj skupiti čim više darova za djecu iz udruge “MI”i udruge “Mali Princ”.
Humanitarna akcija, u organizaciji Laganini FM Požega traje do petka i svi ste pozvani, ukoliko ste u mogućnosti odnijeti nešto i uveseliti dječicu za Božić.

Redakcija Laganini FM Požega, nalazi se na adresi Njemačka 2 u Požegi i ljubazna lica dočekat će Vas tamo u vremenu od 8:00 do 16:00 sati.

Hvala na pažnji i razumijevanju!

Požeški.hr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika