Požeški obrtnici sudjelovali na “Danima obrtništva u Vukovaru”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Od petka do nedjelje u Vukovaru se održava 16. Vukovarski etno sajam, u sklopu kojeg se održava i tradicionalna manifestacija „Dani obrtništva u Vukovaru“, manifestacija je to koju Udruženje obrtnika Vukovar organizira od 2016. godine, a na kojoj sudjeluju članovi Hrvatske obrtničke komore – HOK, odnosno županijskih obrtničkih komora i udruženja obrtnika. Obrtnici iz svih krajeva Republike Hrvatske dolaze u Grad Vukovar i zajedno s vukovarskim obrtnicima promoviraju obrtništvo kroz gastro manifestaciju “Okusi hrvatske”.

Od radionica za djecu do više od 60 izlagača koji su predstaviti svoje proizvode, a za posjetitelje je bio pripremljen raznovrstan program koji uključivao prezentaciju starih zanata, turistički obilazak grada, kao i koncerte domaćeg sastava Subkultura, Tihe Orlića i Tamburaškog sastava Allegro. U subotu je pak u sklopu sajma održan i Oktoberfest, kao i gastro manifestacija Okusi Hrvatske.
Program je vodio Mirko Fodor.

Požeško-slavonska županija predstavljena je ponovno na najbolji mogući način zbog svojih kvalitetnih i raznovrsnih proizvoda, a za prezentaciju istih pobrinuli su se iz Udruženja obrtnika Požega i iz Obrtničke komore Požeško-slavonske županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *