Požeški obrtnici sudjelovali na 8. Grahfestu u Pakracu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Svečano otvorenje 14. sajma “Slavonski banovac” bilo je zakazano jučer u 13 sati uz prigodno obraćanje uzvanika i kulturno – umjetnički program za djecu i mlade. Od 15 sati prema rasporedu, započeo je tradicionalni 8. po redu Grahfest – natjecanje u kuhanju graha kojeg i ove godine organizira Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika.

Sudjelovanje na ovogodišnjem Grahfestu, prijavilo devedesetak ekipa kojima je organizator osigurao sve potrebno, a to je grah, suho meso, kruh, pregaču, stoli i 20 porcija. Pobjednik Grahfesta osvojio je glavnu nagradu, a to je dvodnevni odmor za 8 osoba u kući za odmor „Kratohvil“ u naselju Lukovdol u Gorskom kotaru. Nagrada za 2. mjesto je 5 ulaznica u vodeni park u Krapinskim toplicama te 10-litarski kotlić sa stalkom, a nagrada za 3. mjesto bila je 10-litarski kotlić.

Na Grahfestu su sudjelovali i predstavnici Udruženja obrtnika Požega i Obrtničke komore Požeško-slavonske županije koji neumorno prihvaćaju pozive na sve događaje u organizaciji drugih Udruženja obrtnika diljem Lijepe naše te na taj način predstavljaju proizvode s područja naše županije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)