Požeški obrtnici sudjelovali na 8. Grahfestu u Pakracu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Svečano otvorenje 14. sajma “Slavonski banovac” bilo je zakazano jučer u 13 sati uz prigodno obraćanje uzvanika i kulturno – umjetnički program za djecu i mlade. Od 15 sati prema rasporedu, započeo je tradicionalni 8. po redu Grahfest – natjecanje u kuhanju graha kojeg i ove godine organizira Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika.

Sudjelovanje na ovogodišnjem Grahfestu, prijavilo devedesetak ekipa kojima je organizator osigurao sve potrebno, a to je grah, suho meso, kruh, pregaču, stoli i 20 porcija. Pobjednik Grahfesta osvojio je glavnu nagradu, a to je dvodnevni odmor za 8 osoba u kući za odmor „Kratohvil“ u naselju Lukovdol u Gorskom kotaru. Nagrada za 2. mjesto je 5 ulaznica u vodeni park u Krapinskim toplicama te 10-litarski kotlić sa stalkom, a nagrada za 3. mjesto bila je 10-litarski kotlić.

Na Grahfestu su sudjelovali i predstavnici Udruženja obrtnika Požega i Obrtničke komore Požeško-slavonske županije koji neumorno prihvaćaju pozive na sve događaje u organizaciji drugih Udruženja obrtnika diljem Lijepe naše te na taj način predstavljaju proizvode s područja naše županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *