Požeški skijaši Vito, Tino i Max ponovo odlični na Prvenstvu Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon ljetne stanke počela je nova sezona Prvenstva Hrvatske u skijanju za mlađe dobne uzraste. Vito, Tino i Max Vukušić su ove godine ulazno godište i natječu se sa starijim natjecateljima.
Vito se natječe u kategoriji mlađih kadeta (U14), Tino u kategoriji starijih dječaka (U12), dok se Max natječe u kategoriji mlađih dječaka (U10). Proteklog vikenda vožene su slalomske i veleslalomske utrke Prvenstva Hrvatske u mjestu Weinebene (Austrija). U petak je natjecanje otkazano zbog lošeg vremena i oborina. U subotu se vozio slalom, a Vito je u dvije vožnje zauzeo 7. mjesto. Tino je nakon slabije prve vožnje u drugoj vožnji zauzeo 8. mjesto. Nažalost, Max Vukušić je u svojoj prvoj slalomskoj utrci “haklao” vrata i završio bez plasmana.

U nedjelju su vožene utrke veleslaloma po izuzetno teškoj i ledenoj stazi. Vito je završio 9., Tino 8., a mladi Max je odvezao odličnu utrku i završio na 5. mjestu. Naši skijaši nastavljaju natjecanja na međunarodnim utrkama u Kranjskoj gori, gdje idu skupljati iskustvo i boriti se za što bolji plasman.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *