Požeški športski savez: Otvorene prijave za izbor najboljih sportaša grada Požege za 2022. godinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Požeški športski savez će i ove godine proglasiti najbolje sportaše, sportašice i sportske udruge grada Požege u svom tradicionalnom, 55 izboru. Također će se dodijeliti Trofej Požeškog športskog saveza za dostignuća u sportu jednoj udruzi i jednom pojedincu – prenosi Požeški športski savez.

Kao i svake godine udruge daju svoje prijedloge, a nakon toga će izborna komisija odabrati najbolje za 2022. godinu. Osim pojedinačnih nagrada u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji bit će proglašena i najbolja muška i ženska sportska udruga kao i perspektivni sportaši. Također će se nagraditi najbolji treneri i veterani kao i najbolji sportaši i udruge sportaša s invaliditetom.

Svoje prijedloge sa slikama sportaša (digitalni oblik) udruge članice Saveza trebaju dostaviti u prostorije Požeškog športskog saveza, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, poštom (na adresu Požeški športski savez, Antuna Kanižlića 14a, 34000 Požega) ili na email adresu: [email protected] i to najkasnije do petka, 20. siječnja 2023.

Datum i mjesto svečanog proglašenja najboljih sportaša grada Požege za 2022. godinu odredit će Izvršni odbor PŠS-a na svom narednom sastanku. Svečano proglašenje najboljih sportaša grada Požege za 2021. godinu održano je 10. ožujka 2022. u prostorijama Hrvatske gospodarske komore jer je Gradsko kazalište Požega u kojem se tradicionalno održava ta manifestacija bilo zauzeto. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *