Požeški tamburaški orkestar organizira humanitarni koncert za Luku Kerepčića!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Požeški tamburaški orkestar 19. travnja organizira humanitarni koncert za Luku Kerepčića. Koncert će se održati u Gradskom kazalištu Požega s početkom u 19 sati.

Za koncert se marljivo pripremaju zajedno sa svojim gostima i pozivaju sve da na vrijeme kupe ulaznicu po cijeni od 5,00 EUR i tako si osigurate svoje mjesto u Gradskom kazalištu Požega. Ulaznice možete kupiti u prostorima Požeškog tamburaškog orkestra na adresi Ulica Stjepana Radića 3 u Požegi, četvrtkom od 17,30 do 21 sat i u župi Svetog Leopolda Mandića u Požegi. Ulaznice će biti u prodaji od ponedjeljka 18 ožujka. Nadamo se da se vidimo! Broj ulaznica je ograničen, poručili su iz Požeškog tamburaškog orkestra.

Luki možete pomoći i uplatom svoje donacije na račun kojeg su otvorili za ovu humanitarnu akciju, a uplatu možete izvršiti jednostavno – skeniranjem bar koda sa slike ili uplatom na IBAN HR8841240031521000176.

“Humanitarnom akcijom za Luku Kerepčića želimo prikupiti novčana sredstva za nabavku prikladnog bolesničkog kreveta i madraca, lifter dizalice, kolica za tuširanje, sklopive rampe, strunjače, ortoza, stola za vježbanje i drugih pomagala koja će njemu i obitelji olakšati svakodnevicu. Zajedno to možemo, zar ne?” – poručili su.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)