Požeškom športskom savezu vraćaju se sportski objekti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Gradsko vijeće Grada Požege je krajem rujna donijelo odluku o prestanku postojanja Javne ustanove Sportski objekti Požega.
Ustanova bi trebala uskoro biti potpuno ugašena od strane likvidatora kojeg je imenovao Grad Požega, a doznajemo da se radi o gospođici Matei Čeliković.

Kad je osnovana 2014. godine plan je bio da preuzme upravljanje i održavanje sportskih objekata na području grada Požege.
Nažalost, prema mišljenju osnivača nije u potpunosti opravdala svoje postojanje, stoga je novi gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić već nakon nekoliko mjeseci mandata predložio Gradskom vijeću da donese ovakvu odluku.

Nakon odluke postavilo se objektivno pitanje tko će upravljati sa sportskim objektima te što će biti sa zaposlenicima, a kako doznajemo očekuje se da će ih dio prijeći u Požeški športski savez, a dio rad nastaviti u Gradu Požegi.

Željko Mitrović, glavni tajnik Požeškog športskog saveza, potvrdio je da se sve vraća odakle je i krenulo 2014. godine.
„Savez je upravljao objektima od 1.1.1967. do 1.8.2014. godine, nama to nije ništa nepoznato.

Tako će Požeški športski savez preuzeti upravljanje Sportskom dvoranom Tomislav Pirc, Gradskim bazenima Požega, Gimnastičkom dvoranom Sokol, Gradskom kuglanom, teniskim terenima, Sportsko-rekreacijskim centrom Požega sa streljanom, stadionom NK Slavonije, sportskim terenima u Vidovcima, Mihaljevcima i Golobrdcima, kao i o terenu u Lipi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika