Požežanin Danijel Parac osvojio 1. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Jučer je na Svjetskom prvenstvu u powerliftingu koje se održava od 9.-15.10.2023. u Kiskunfeleghyazi u Mađarskoj nastupio Požežanin Danijel Parac. Nastupio je u kategoriji Eq Powerlifting seniori do 67.5 kg pri čemu je osvojio 1. mjesto s rezulatatima čučanj 170kg, bench press 100kg i deadlift 225kg.

“1. mjestom sam zadovoljan ali rezultatima jako razočaran jer je plan bio 220/120/250. Trebao sam još nastupiti u 6 disciplina (raw powerlifting, raw & eq čučanj, eq bench press i raw & eq deadlift) kroz idućih 5 dana ali sam zaradio ozljedu prepone na drugom pokušaju čučnja na 200kg što je rezultiralo lošim rezultatima u čučnju i kasnije na bench pressu, a na deadliftu sam morao odlučiti da nastavim natjecanje i riskiram pogoršanje ozljede ili odustanem, odlučio sam nastaviti i odradit to natjecanje ali sam se povukao iz ostalih 6 zbog sigurnosti i izbjegavanja ozbiljnije ozljede prepone. Tako da sve u svemu više sam razočaran nego sretan jer je plan bio 7 zlata i 2-3 svijetska rekorda ali eto šta je tu je bar je jedan naslov tu” – govori Danijel Parac.

“Ovim putem bih se želio zahvalit sponzorima Caffe Bar Sportivo, ŽKK Plamen Požega i Fitness Clubu Play u kojem treniram i pripremam se za natjecanja i držim privatne treninge” – dodao je Danijel.

Ovim putem mu čestitamo na 1. mjestu ja Svjetskom prvenstvu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *